Orde in de chaos - Dunk, Th.H. von der (BMGN - Low Countries Historical Review, 1998)
Recensie-artikel naar aanleiding van Auke van der Woud, Waarheid en karakter. Het debat over de bouwkunst 1840-1900 (Rotterdam: NAi uitgevers, 1997, 483 blz., ISBN 90 5662 044 4)