Reactie - van Oostrom, Frits (BMGN - Low Countries Historical Review, 2018)
This response is part of the discussion forum 'Nobel streven' (Frits van Oostrom). Deze reactie maakt deel uit van het discussiedossier 'Nobel streven' (Frits van Oostrom).