Andere katholieken en de jaren zestig. Een aanvullende reactie op Peter van Rooden - Luykx, P. (BMGN - Low Countries Historical Review, 2005)
Reactie op P. van Rooden, 'Oral history en het vreemde sterven van het Nederlandse christendom' BMGN 119:4 (2004) 524-551.