André Bauwens en Hans Krabbendam (eds.), Scharnierend Gewest. 200 Jaar Zeeuws-Vlaanderen 1814-2014 - Brusse, Paul (BMGN - Low Countries Historical Review, 2015)
André Bauwens en Hans Krabbendam (eds.), Scharnierend Gewest. 200 Jaar Zeeuws-Vlaanderen 1814-2014 (Bijdragen tot de geschiedenis van West-Zeeuws-Vlaanderen 42; Aardenburg: Heemkundige Kring West-Zeeuws-Vlaanderen, 2014, 200 pp., issn 1381-9542).