A.M.A. Driessen en G.P. van der Ven, Zusters van jmj. Geschiedenis van een congregatie, 1822-1962 - van den Bos, Maarten (BMGN - Low Countries Historical Review, 2016)
A.M.A. Driessen en G.P. van der Ven, Zusters van jmj. Geschiedenis van een congregatie, 1822-1962 (Hilversum: Verloren, 2015, 447 pp., isbn 978 90 8704 470 1).