Rick Honings, Lotte Jensen en Olga van Marion (eds.), Schokkende boeken! - van Zoggel, Marc (BMGN - Low Countries Historical Review, 2016)
Rick Honings, Lotte Jensen en Olga van Marion (eds.), Schokkende boeken! (Hilversum: Uitgeverij Verloren, 2014, 336 pp., isbn 978 90 8704 457 2).