Kees Briët, Het hooggerechtshof van Nederlands-Indië 1819-1848. Portret van een vergeten rechtscollege - Lindblad, J. Thomas (BMGN - Low Countries Historical Review, 2016)
Kees Briët, Het hooggerechtshof van Nederlands-Indië 1819-1848. Portret van een vergeten rechtscollege (Dissertatie Erasmus Universiteit Rotterdam 2015; Amsterdam: Amsterdam University Press, 2015, 370 pp., isbn 978 90 8555 100 3).