Ton H.M. van Schaik and Karin Strengers-Olde Kalter, Het Arme Roomse Leven. Geschiedenis van de katholieke caritas in de stad Utrecht - Genabeek, Joost van (BMGN - Low Countries Historical Review, 2017)
Ton H.M. van Schaik and Karin Strengers-Olde Kalter, Het Arme Roomse Leven. Geschiedenis van de katholieke caritas in de stad Utrecht (Hilversum: Verloren, 2016, 276 pp., isbn 978 90 8704 578 4).