Jos Perry, Revolte is leven. Biografie van Theun de Vries (1907-2005) - van Berkel, Klaas (BMGN - Low Countries Historical Review, 2017)
Jos Perry, Revolte is leven. Biografie van Theun de Vries (1907-2005) (Amsterdam: Ambo, 2013, 394 pp., ill., ISBN 978 902 631 983 9).