Buitenlandse politiek, 1919-1945 - Blom, J.C.H. (BMGN - Low Countries Historical Review, 1986)
J. Woltring, Documenten betreffende de buitenlandse politiek van Nederland 1919-1945. Periode A 1919-1930, I, 1 juli 1919-1 juli 1920 W.J.M. Klaassen, J. Woltring, W.F. Renaud, Documenten betreffende de buitenlandse politiek van Nederland 1919-1945. Periode B 1931-1940, I, 2 januari 1931-29 maart 1932 A.F. Manning, A.E. Kersten, Documenten betreffende de buitenlandse politiek van Nederland 1919-1945. Periode C 1940-1945, I, 10 mei 1940-31 oktober 1940