De nieuwe 'Memorialen Rosa' - Verkerk, C.L. (BMGN - Low Countries Historical Review, 1987)
R.W.G. Lombart, Memorialen van het Hof (den raad) van Holland, Zeeland en West-Friesland, van den secretaris Jan Rosa, IV, V, VI, VII, IX, X