From the Editors - Redactioneel - Buylaert, Frederik (BMGN - Low Countries Historical Review, 2018)
Het laatste nummer van bmgn – Low Countries Historical Review van 2018 weerspiegelt huidige bezorgdheden en discussies, in die zin dat alle bijdragen zich richten op het complexe probleem van grenzen en begrenzingen.