Over een onderwaterscherm, een hoeksteen en een bijvangst. - Brinkman, Herman (BMGN - Low Countries Historical Review, 2018)
This review is part of the discussion forum ’Nobel streven’ (Frits van Oostrom). Deze recensie maakt deel uit van het discussiedossier ’Nobel streven’ (Frits van Oostrom).