Digitaal werk gaat niet door een versnipperaar - Welling, G.M. (BMGN - Low Countries Historical Review, 2001)
George M. Welling, The prize of neutrality. Trade relations between Amsterdam and North America 1771-1817. A study in computational history (Dissertatie Groningen 1998; Amsterdamse historische reeks. Kleine serie XXXIX; Amsterdam: Historisch Seminarium van de Universiteit van Amsterdam, 1998, 261 blz., ISBN 90 73941 21 0).