Het interieurjaar 2001 - Vries, B. de (BMGN - Low Countries Historical Review, 2004)
R. Baarsen, Rococo in Nederland F. van Burkom, Leven in toen. Vier eeuwen Nederlands interieur in beeld H.C.M. Kleijn, Interieurs belicht: M. Westermann, C.W. Fock, E.J. Sluijter, H.P. Chapman, Art and home. Dutch interiors in the age of Rembrandt C.W. Fock, Het Nederlandse interieur in beeld 1600-1900