De plaats van de universiteit - Knegtmans, P.J. (BMGN - Low Countries Historical Review, 2006)
K. van Berkel, Academische illusies. De Groningse universiteit in een tijd van crisis, bezetting en herstel, 1930-1950 This review is part of the discussion forum ’Academische illusies’ (K. van Berkel).