Donald Haks, Vaderland & vrede, 1672-1713; David Onnekink en Renger de Bruin, De Vrede van Utrecht (1713); Erik Tigelaar en Roland Fagel (eds.), Amoureuze en pikante geschiedenis van het congres en de stad Utrecht - Linden, David van der (BMGN - Low Countries Historical Review, 2014)
Donald Haks, Vaderland & vrede, 1672–1713. Publiciteit over de Nederlandse Republiek in oorlog (Hilversum: Verloren, 2013, 352 pp., ISBN 978 90 8704 337 7); David Onnekink en Renger de Bruin, De Vrede van Utrecht (1713) (Zeven Provinciën Reeks 32, Hilversum: Verloren, 2013, 120 pp., ISBN 978 90 8704 312 4); Erik Tigelaar en Roland Fagel (eds.), Amoureuze en pikante geschiedenis van het congres en de stad Utrecht. Augustinus Freschots verhaal achter de Vrede van Utrecht (Hilversum: Verloren, 2013, 176 pp., ISBN 979 90 8704 361 2).