Maria Grever, Carla van Boxtel, Verlangen naar tastbaar verleden. Erfgoed, onderwijs en historisch besef - Ronnes, Hanneke (BMGN - Low Countries Historical Review, 2015)
Maria Grever, Carla van Boxtel, Verlangen naar tastbaar verleden. Erfgoed, onderwijs en historisch besef (Hilversum: Verloren, 2014, 151 pp., isbn 978 90 8704 462 6).