A.J. Rinzema†, Sicke Benninge en zijn kroniek. Een Groninger burger over opkomst en verval van zijn stad rond 1500 - Van Gassen, Tineke (BMGN - Low Countries Historical Review, 2016)
A.J. Rinzema†, Sicke Benninge en zijn kroniek. Een Groninger burger over opkomst en verval van zijn stad rond 1500, L. van Beek, met medewerking van D.E.H. de Boer en C.W. Zwart (eds.) (Den Haag: Huygens ING, 2014, 340 pp., isbn 978 90 5216 000 9).