Jeroen Jansen en Nico Laan (eds.), Van hof tot overheid. Geschiedenis van literaire instituties in Nederland en Vlaanderen - Ham, Laurens (BMGN - Low Countries Historical Review, 2016)
Jeroen Jansen en Nico Laan (eds.), Van hof tot overheid. Geschiedenis van literaire instituties in Nederland en Vlaanderen (Hilversum: Verloren, 2015, 352 pp., isbn 978 90 8704 544 9).