Bram van Oostveldt, Tranen om het alledaagse. Diderot en het verlangen naar natuurlijkheid in het Brusselse theaterleven in de achttiende eeuw - Deseure, Brecht (BMGN - Low Countries Historical Review, 2016)
Bram van Oostveldt, Tranen om het alledaagse. Diderot en het verlangen naar natuurlijkheid in het Brusselse theaterleven in de achttiende eeuw (Hilversum: Verloren, 2013, 250 pp., isbn 978 90 8704 404 6).