Sytze van der Veen, Groot-Nederland & Groot-Colombia 1815-1830. De droom van Willem I - Oostindie, Gert (BMGN - Low Countries Historical Review, 2016)
Sytze van der Veen, Groot-Nederland & Groot-Colombia 1815-1830. De droom van Willem I (Hilversum: Verloren, 2015, 272 pp., isbn 978 90 8704 545 6).