Els Witte, Het verloren koninkrijk. Het harde verzet van de Belgische orangisten tegen de revolutie 1828-1850 - Wils, Lode (BMGN - Low Countries Historical Review, 2016)
Els Witte, Het verloren koninkrijk. Het harde verzet van de Belgische orangisten tegen de revolutie 1828-1850 (Antwerpen: De Bezige Bij, 2014, 688 pp., isbn 978 90 8542 550 2).