C. Brand, Gevallen op het Binnenhof. Afgetreden ministers en staatssecretarissen 1918-1966 - van den Braak, Bert (BMGN - Low Countries Historical Review, 2016)
C. Brand, Gevallen op het Binnenhof. Afgetreden ministers en staatssecretarissen 1918-1966 (dissertatie Universiteit van Amsterdam 2016; Amsterdam: Boom, 2016, 368 pp., ISBN 978 90 8953 311 1).