Marieke van Delft, Van wiegendruk tot world wide web. Bijzondere collecties en de vele geschiedenissen van het gedrukte boek. - Duyvendak, Lizet (BMGN - Low Countries Historical Review, 2016)
Marieke van Delft, Van wiegendruk tot world wide web. Bijzondere collecties en de vele geschiedenissen van het gedrukte boek. Bijdragen tot de geschiedenis van de Nederlandse boekhandel 17 (Dissertatie Universiteit Leuven 2014; Zutphen: Walburg Pers, 2015, 415 pp., isbn 978 90 5730 634 1).