Bram Mellink, Worden zoals wij. Onderwijs en de opkomst van de geïndividualiseerde samenleving sinds 1945 - Meirlaen, Matthias (BMGN - Low Countries Historical Review, 2017)
Bram Mellink, Worden zoals wij. Onderwijs en de opkomst van de geïndividualiseerde samenleving sinds 1945. (Amsterdam: Wereldbibliotheek, 2014 301 pp., isbn 9789028425521)