Henk van Osch, Kardinaal De Jong. Heldhaftig en behoudend - van Kessel, Alexander (BMGN - Low Countries Historical Review, 2017)
Henk van Osch, Kardinaal De Jong. Heldhaftig en behoudend (Amsterdam: Boom, 2016, 350 pp., isbn 978 90 8953 937 3).