Gert-Jan Johannes en Arno Neele, Een mecenas van belang. 75 jaar Prins Bernhard Cultuurfonds en de impact van cultuurfinanciering - Klamer, Arjo (BMGN - Low Countries Historical Review, 2017)
Gert-Jan Johannes en Arno Neele, Een mecenas van belang. 75 jaar Prins Bernhard Cultuurfonds en de impact van cultuurfinanciering (Amsterdam: Boom, 2015, 424 pp., ISBN 978 90 8953 478 1).